Care Este Cel Mai Lung Cuvânt Din Limba Română

Proteina se numeşte în forma ei scurtă titin. Acestea vin din lumea medicală şi ni se încurcă limba n gură încercând să le pronunţăm.

care este cel mai lung cuvânt din limba română informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele care este cel mai lung cuvânt din limba română folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Care Este Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romană Si Care Este Care Este Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romană Si Care Este

Cele mai complicate şi amuzante cuvinte din limba română se înscriu în categoria termenilor biologici.

Care este cel mai lung cuvânt din limba română. Home știați că cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Limba română are câteva cuvinte lungi de peste 30 de litere pe care nu le folosim în vorbirea uzuală. Silicoza este o afecţiune care o pot face persoanele care lucrează în minele de cărbune.

Posted on 17 decembrie 2015 by madalina diaconu in știați că 4 comments. şi nu nu e o glumă. Polonezul dmitri golubovski s a încumetat să citească denumirea ştiinţifică.

Atât are cel mai lung cuvânt din limba română. Precipitevolissimevolmente care se traduce într un mod extrem de precipitatrapid. în italiană cel mai lung cuvânt are 26 de litere.

încă din şcoala primară românii au învăţat că limba noastră i o comoară însă puţini au descoperit vreodată cel mai lung cuvânt din limba românăiar dacă l au descoperit cu greu au reuşit să i afle definiţia. Cel mai lung cuvânt din limba indoneziană e mempertanggungjawabkannyalah de 28 de litere care înseamnă responsabil pentru ceea ce face cineva. De exemplu cel mai lung cuvânt românesc format doar din două vocale este uiuiu o interjecţie care înseamnă chiot de bucurie la dansurile populare.

în limba română există şi cuvinte din şapte litere care sunt formate dintr o singură silabă exemple relevante în acest sens fiind cuvintele trunchi sau. Adevărul vă prezintă care sunt cele mai lungi cinci cuvinte în limba română şi alte curiozităţi legate de cuvinte româneşti. Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere.

Ce este de fapt. Varianta scurtă a celui mai lung cuvânt din limba română este silicoză şi desemnează o boală cauzată de inhalarea îndelungată a pulberilor de silice pulberi ce se acumulează în plămâni potrivit unui dictionar medical online. Chiar dacă nu este inclusă în dicţionarul limbii române dex denumirea medicală pentru boala silicoză este cel mai lung cuvânt din limba română şi este destul de greu să fie pronunţat cursiv.

Cel mai lung cuvânt din limba română este pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza și are 44 de litere. Cuvintele sunt aproape impronunţabile. Cel mai lung cuvânt din lume este compus din 190000 de litere este în limba engleză și desemnează numele ştiinţific al unei proteine din corpul nostru responsabilă cu elasticitatea muşchilor.

Stiţi Care Este Cuvantul Format Din 46 De Litere In Romană Stiţi Care Este Cuvantul Format Din 46 De Litere In Romană

Cele Mai Grele Cuvinte Din Limba Romană Viaţa Liberă Galaţi Cele Mai Grele Cuvinte Din Limba Romană Viaţa Liberă Galaţi

Acesta Este Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romana Are 44 De Litere Acesta Este Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romana Are 44 De Litere

Care Este Cel Mai Lung Cuvant Din Dex Ce Conține O Singură Care Este Cel Mai Lung Cuvant Din Dex Ce Conține O Singură

Stiaţi Că Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romană Are 36 De Litere Stiaţi Că Cel Mai Lung Cuvant Din Limba Romană Are 36 De Litere

10 Lucruri Pe Care Nu Le Stiai Despre Limba Engleza Britanica 10 Lucruri Pe Care Nu Le Stiai Despre Limba Engleza Britanica

Strongvoice Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com Strongvoice Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

Dan Puric Cine Suntem D2nv77q1p0nk Dan Puric Cine Suntem D2nv77q1p0nk

Mnemonics Mnemonics

Cuvinte Care Conţin Numai Vocale Si Alte Curiozităţi Ale Limbii Cuvinte Care Conţin Numai Vocale Si Alte Curiozităţi Ale Limbii

Beblueair Inflight Magazine Romania No 48 Dec 2018 Jan 2019 Beblueair Inflight Magazine Romania No 48 Dec 2018 Jan 2019


You have just read the article entitled Care Este Cel Mai Lung Cuvânt Din Limba Română. You can also bookmark this page with the URL : https://cuvant-blog.blogspot.com/2016/05/care-este-cel-mai-lung-cuvant-din-limba.html

Belum ada Komentar untuk "Care Este Cel Mai Lung Cuvânt Din Limba Română"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel